Voeg de professionele meldkamer van
nu toe aan jouw alarmgroep!Lees meer

Je buurt is je alarmcentrale.

Met het slimme alarmsysteem van Homies Alarm ben je altijd beveiligd. Ben je niet thuis en signaleert het systeem rook of beweging, dan krijgt jouw persoonlijke netwerk een berichtje.

Voeg de professionele meldkamer van
nu toe aan jouw alarmgroep!Lees meer

stap
1

Bestel het alarmsysteem

Je krijgt het Homies alarmsysteem binnen één week thuisgestuurd. Je betaalt géén verzendkosten.

stap
2

Installeer het alarmsysteem.

Download de Homies app op je telefoon en volg de stappen om het alarmsysteem eenvoudig zelf te installeren en te bedienen. Wil je het niet zelf installeren? Voor €100,- komt er een installateur bij je langs. Dit regel je eenvoudig na je bestelling door te bellen naar onze klantenservice.

stap
3

Stel jouw alarmgroep samen.

Je stelt jouw alarmgroep eenvoudig samen door de mobiele telefoonnummers toe te voegen in de Homies app. Deze bekenden worden via Whatsapp gewaarschuwd wanneer jouw alarm afgaat en jij zelf niet reageert. Via de chatgroep kunnen jullie met elkaar overleggen en krijgt iedereen instructies om snel en verantwoord in actie te komen.Heb je zelf geen groot netwerk of wonen jouw bekenden wat verder bij je vandaan? Dan kun je de Homies buurtkring aanzetten. Vrijwilligers die binnen 500 meter bij jou in de buurt wonen worden dan ook via Whatsapp gewaarschuwd en kunnen snel poolshoogte nemen bij jouw woning.

Extra zekerheid

Omdat je vrienden ook wel eens op vakantie gaan
trigion-promotie

Professionele meldkamer

De meldkamer van Trigion staat 24/7 voor je paraat. Zij waarschuwen politie of brandweer indien nodig of sturen zelfs een surveillancebus bij je langs. Trigion is alleen beschikbaar bij abonnementen Homies Max en Homies Compleet.

trigion-promotie

Alerte buurtgenoten

Bij brand of inbraak worden ook buurtgenoten aan de chatgroep toegevoegd. Dit zijn mensen die zich vrijwillig voor Buurtkring hebben opgegeven. Natuurlijk bepaal je zelf of je gebruik maakt van Buurtkring.

Zo werkt homies.

Jouw huis beveiligen doe je samen. Homies is het slimme alarm dat bij brand én inbraak jezelf en jouw alarmgroep waarschuwt met een appje. Zelfs als jij even niet thuis bent, zorgt Homies ervoor dat mensen in actie komen.

Waarvoor gebruik je de Homies app?

 • Je beveiliging aan- en uitzetten
  In de Homies app zet je jouw alarm gemakkelijk aan of uit. Heel handig als je al van huis bent en je alarm was vergeten aan te zetten! Een fijne extra naast de afstandsbedieningen in het alarmpakket.
 • Mensen aan je alarmgroep toevoegen
 • Beheren wie jouw alarm aan en uit mag zetten
 • Zien hoe het met jouw alarm gaat
 • Zien hoeveel mensen in jouw buurt meedoen
 • Je aanmelden voor de buurtkring

Resultaten waar wij trots op zijn.

We hebben onderzoek gedaan naar de ervaringen van onze klanten met het Homies Alarm. Dit zijn de resultaten, iets waar we trots op zijn.

8.4

VEILIGHEIDSGEVOEL IN HUIS

gestegen van 6.9 naar 8.4

7.9

VEILIGHEIDSGEVOEL IN DE BUURT

gestegen van 6,5 naar 7,9

95%

AANRADEN

95% raadt Homies aan aan buren, familie of vrienden

Dit zeggen onze klanten over ons.

testimonial Leo & Wil Belmer-Schmidt
Leo & Wil Belmer-Schmidt

Als we terugkwamen van vakantie was het toch altijd even spannend: staat de brommer er nog? Dat heb ik nu niet meer, het alarm zorgt voor rust

juni 2019
testimonial René van Roode
René van Roode

Wat mij betreft tot op heden het meest ideale systeem op het gebied van inbraakpreventie alarm en brandpreventie...!

juni 2019
testimonial Sandra Kemna
Sandra Kemna

Laatst was ik aan het koken en ging het brand alarm af. Meteen kreeg ik een belletje van mijn schoondochter en twee buren kwamen direct aanbellen en kijken. Veilig gevoel, ook 's nachts!

november 2018

Heb je nog vragen?

 • Wat heb ik nodig om Homies te gebruiken?
 • Wifi (draadloos internet) in huis en een smartphone.
 • Is Homies geschikt voor mijn woning?
 • Homies is geschikt voor elke woning met wifi. Ons standaard pakket geeft optimale bescherming tegen inbraak en brand voor een kleine woning. Maar ieder huis is anders. Heb je een grotere woning? Dan kun je altijd extra onderdelen bij- of nabestellen. Wij adviseren je daar graag over!
 • Ik heb een huisdier, kan ik Homies gebruiken?
 • Ja. Het Homies Alarm werkt goed met huisdieren onder de 25kg die laag bij de grond blijven. Alleen de bewegingsmelder kan grotere huisdieren of huisdieren die hoog springen in sommige gevallen voor een inbreker aanzien. Heb je een alarmpakket besteld inclusief installatie door een monteur? Dan komen we na aankoop het alarm bij je thuis installeren. De monteur geeft dan graag advies over het plaatsen van de bewegingsmelder.
 • Wat als mijn buren geen Homies Alarm hebben?
 • Dan kunnen ze jou gelukkig nog steeds helpen als jouw alarm afgaat! Het enige wat je buren daarvoor nodig hebben is een smartphone. Ze ontvangen dan een appje als er bij jou thuis iets aan de hand is. Ze kunnen dan snel bij jouw huis gaan kijken en 112 bellen, als dat nodig is.
 • Ik heb geen/een oudere smartphone. Kan ik Homies gebruiken?
 • Om Homies te kunnen gebruiken heb je een smartphone nodig. Twijfel je of jouw telefoon geschikt is? Onze klantenservice helpt je graag!

Zo ben je goed voorbereid.

Nummer opslaan

Sla ons nummer op in je telefoon met ‘Homies’ als naam: 06-51613578. We gaan je appen!

App downloaden

Gebruik de ‘Google play’-knop als je een Android telefoon hebt, en de ‘App Store’-knop als je een iPhone hebt: