Maak kennis met Homies

Over ons

“Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel weg kunt gaan. Met Homies weet je dat je huis veilig is. En als er toch iets gebeurt? Dan hoor je dat meteen.”


Milou Slots

Mede-oprichter Homies

Over Homies

Wij zijn er trots op dat we dingen net even anders doen. We hebben het Homies Alarm ontwikkeld door goed naar andere oplossingen te kijken, en de minpunten van hun dienst te verbeteren.

Bij Homies vinden we dat goede brand- en inbraakbeveiliging toegankelijk moet zijn voor iedereen. Door gebruik te maken van slimme technieken werkt het Homies Alarm beter én is het goedkoper dan andere huisbeveiliging. Maar hoe is dat mogelijk? Wij werken nét even anders dan de concurrent.

Bekijk hoe Homies werkt

Waarom zijn we Homies begonnen?

Iedereen kent dat gevoel. Je zit in de auto naar je werk en je denkt ‘Heb ik het strijkijzer wel uitgezet?’. Of je komt terug van een heerlijke vakantie en opeens denk je: ‘er zal toch niet ingebroken zijn toen we weg waren?’

Daarom zijn we Homies begonnen. Homies zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel weg kunt gaan en weer thuis kunt komen. Met Homies weet je dat je huis veilig is. En als er toch iets gebeurt? Dan hoor je dat meteen. Als jij niet in de buurt bent dan zorgt Homies ervoor dat de mensen die dicht bij je staan in actie komen. Zij krijgen een bericht dat er iets bij jou niet ok is.

Er is namelijk niemand die beter op je let dan je eigen gezin, vrienden en familie. En als die niet in de buurt zijn: je buren.

Iedereen heeft namelijk goede buren. Misschien ken jij ze nog niet, maar wij weten inmiddels dat ze er zijn en jou graag willen helpen. En we weten inmiddels ook dat jouw buren veel sneller bij je woning kunnen zijn dan wie dan ook. Onze klanten van het eerste uur hebben bewezen dat het werkt. Binnen 3 minuten na een Homies alarm staat er iemand voor jouw deur. Gewoon om even te kijken of alles ok is. Met Homies is er altijd iemand dichtbij.

Homies bestaat sinds 2016 en is een initiatief van Achmea.

De cijfers liegen er niet om

We hebben onderzoek gedaan naar de ervaringen van onze klanten met het Homies Alarm. Dit zijn de resultaten, iets waar we trots op zijn!
8,4
VEILIGHEIDSGEVOEL IN HUIS
gestegen van 7,6 naar 8,4
7,9
VEILIGHEIDSGEVOEL IN DE BUURT
gestegen van 6,5 naar 7,9
95%
AANRADEN
95% raadt Homies aan aan buren, familie of vrienden

Ons team

Arjen Kroezen

IT-ontwikkelaar

Charlotte Laurant

Klantenservice

Dick Koopman

Directeur

Eline Koelman

Gebruikerservaring

Michael van Woensel

Marketing

Milou Slots

Mede-oprichter

Nienke Ideler

Klantervaring en visueel ontwerp

Pim Bruijnes

Website-ontwikkelaar

Rob Verduin

Verkoop B2B

Roy Schippers

Monteur

Solange Mulder

Klantenservice

Thomas Neuteboom

App-ontwikkelaar

Vincent Wijn

Monteur