Wij zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel weg kunt gaan. Met Homies weet je dat je huis veilig is. En als er toch iets gebeurt? Dan hoor je dat meteen.
milou-slots-homies
Milou SlotsMede-oprichter Homies

Over Homies.

Wij zijn er trots op dat we dingen net even anders doen. We hebben het Homies Alarm ontwikkeld door goed naar andere oplossingen te kijken, en de minpunten van hun dienst te verbeteren.


Bij Homies vinden we dat goede brand- en inbraakbeveiliging toegankelijk moet zijn voor iedereen. Door gebruik te maken van slimme technieken werkt het Homies Alarm beter én is het goedkoper dan andere huisbeveiliging. Maar hoe is dat mogelijk? Wij werken nét even anders dan de concurrent.

Bekijk hoe homies werkt

Waarom zijn we Homies begonnen?

Iedereen kent dat gevoel...Je zit in de auto naar je werk en je denkt ‘Heb ik het strijkijzer wel uitgezet?’. Of je komt terug van een heerlijke vakantie en opeens denk je: ‘er zal toch niet ingebroken zijn toen we weg waren?’


Daarom zijn we Homies begonnen. Homies zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel weg kunt gaan en weer thuis kunt komen. Met Homies weet je dat je huis veilig is. En als er toch iets gebeurt? Dan hoor je dat meteen. Als jij niet in de buurt bent dan zorgt Homies ervoor dat de mensen die dicht bij je staan in actie komen. Zij krijgen een bericht dat er iets bij jou niet ok is.


Er is namelijk niemand die beter op je let dan je eigen gezin, vrienden en familie. En als die niet in de buurt zijn: je buren


Iedereen heeft namelijk goede buren. Misschien ken jij ze nog niet, maar wij weten inmiddels dat ze er zijn en jou graag willen helpen. En we weten inmiddels ook dat jouw buren veel sneller bij je woning kunnen zijn dan wie dan ook. Onze klanten van het eerste uur hebben bewezen dat het werkt. Binnen 3 minuten na een Homies alarm staat er iemand voor jouw deur. Gewoon om even te kijken of alles ok is. Met Homies is er altijd iemand dichtbij.


Homies bestaat sinds 2016 en is een innovatie van Achmea.

Resultaten waar wij trots op zijn.

We hebben onderzoek gedaan naar de ervaringen van onze klanten met het Homies Alarm. Dit zijn de resultaten, iets waar we trots op zijn.

8.4

VEILIGHEIDSGEVOEL IN HUIS

gestegen van 6.9 naar 8.4

7.9

VEILIGHEIDSGEVOEL IN DE BUURT

gestegen van 6,5 naar 7,9

95%

AANRADEN

95% raadt Homies aan aan buren, familie of vrienden

Ons Team.

Arjen Kroezen
Arjen Kroezen

IT-ontwikkelaar

Dick Koopman
Dick Koopman

Directeur

Jasper van Grieken
Jasper van Grieken

Monteur

Michael Dasai
Michael Dasai

Klantenservice

Milou Slots
Milou Slots

Mede-oprichter

Nienke Ideler
Nienke Ideler

Klantervaring en visueel ontwerp

Rob Verduin
Rob Verduin

Verkoop B2B

Thomas Neuteboom
Thomas Neuteboom

App-ontwikkelaar

Julio Abad
Julio Abad

IT-ontwikkelaar

Bart Oosten
Bart Oosten

IT-ontwikkelaar

Jesse van Opbergen
Jesse van Opbergen

Marketing

Roeline de Graaf
Roeline de Graaf

Projectmanager

Don
Don

Monteur

Thomas Beernink
Thomas Beernink

Service Designer